Att spara pengar på sina onlineköp är enklare än vad de flesta tror. Det finns olika sätt till att får ner slutpriset i kassan. Oavsett om det är på kläder, inredning, elektronik, leksaker eller något annat. Det går nästintill alltid att hitta någon form av rabatt hos de flesta nätbutiker. Dessa rabatter, kampanjer och erbjudanden kan vara svåra att hålla koll på då det finns så många och dessutom är tillfälliga. Också byts de ut och förnyas hela tiden. Som tur finns det en smart lösning, så kallade rabattsidor.
En rabattsida kan bestå av olika butikslistor. Vissa har samlat fler rabatter än andra, så skulle du inte hitta en viss butik i deras lista, ge inte upp. Det finns säkert en annan rabattsida som har lagt till den. Några rabattsidor erbjuder inte endast erbjudanden till nätbutiker utan även till dagsutflykter och resor. Det finns otroligt mycket att spara på. Allt man behöver veta är hur man hittar och får sin rabatt.
För att få rabatt i kassan behöver man oftast ange en kod. Det är bara några enkla steg att följa för att få din fördel. Du kan testa själv genom att följa de två stegen här nedanför.
-
Du letar upp en kod, på en rabattsida eller kanske visas de på själva butikssidan, du kopierar den.
-
När din varukorg är fylld och du går till kassan ska det finnas en ruta där man kan ange koden, här klistrar man in den. (Detta gäller såklart inte om det är ett vanligt erbjudanden eller kampanj utan kod.)
Om koden är aktuell och tillhör butiken som du handlar hos borde nu rabattsumman subtraheras från slutprises. Grattis, du har nu sparat på ditt onlineköp!
Detta är alltså mitt tips för dig som vill spara. Så nästa gång du tänker handla en ny tröja, ett par snygga kängor, ny mascara, en tavla, större TV, ny väggdekoration, badrumsartiklar eller om du ska hitta på något skoj som att besöka en djurpark, ett lekland, museum, boka in dig på hotell eller flyga till din drömdestinationen är det kanske värt att se om det finns något som resulterar i att du har pengar kvar i plånboken. I längden kan man spara mycket på allt från vardagliga saker och ting som skönhetsprodukter och utflykter till nödvändiga tjänster som mobilabonnemang och försäkringar m.m.